Jep jep...eli perjantaina tuli pestyä vähän pyykkiä kai jossain välissä kun niitä kuivumaan piti laittaa :D

 

Aamulla tosiaan menin käymän siellä labrassa kympin maissa. Sieltä suoraan Tampereelle verenluovutukseen..tosin ihan suotta siellä kävin kun en saanutkaan luovuttaa.

Kahdentoista maissa sitten siskon kanssa Kädentaidonmessuille. Riikalla oli mukanaan Lukas ja Manni. Kiva päivä..olis vaan ollut nukkunut enemmän niin ois jaksanut paremmin. Edellinen yö meni valvoessa ja asioita vatvoessa :( Valvoin vielä 7.10 ja kello herätti 7.50.. Ei oikein sillä jaksa :(

Messuilla näin entisen opettajani Mikkelin Ammatti-instituutista :) Manni nukkuin melki kokoajan Riikan kantoliinassa ja Lukas oli yllättävän rauhallinen ja meillä oli oikein kiva reissu. Lankaakin tuli ehkä "vähän" ostettua :D :D Riikan imettäessä Mannia join kahvin ja söin sämpylän ja pullan jälkkäriksi..siinä olikin päivän ateria. Messuilla oltiin melkein kuuteen asti ja sen jälkeen menin käymään Jarilla.

Jarin kanssa keskusteltiin vakavia, suhde loppui tähän ja jatketaan kavereina. Itkettää. Taas yksi mies, joka voi jättää ilman ainoatakaan kyyneltä minut.