Huonosti nukutun yön jälkeen "pirteänä" (alle yhden tunnin unilla..) ylös..kello soi 7.50..mutta torkkukytkin laulatti puhelinta pari kertaa :P Vaatteet päälle ja suoristusraudalla latvat ylös, kamppeet kasaan päivän varalle -luvassa kiireinen päivä.

Yöllä koetin kovasti nukkua, muttei vaan tullut uni. Kainaloon ja toisen lähelle oli suuri kaipuu!! Ja mitä väsyneemmäksi sitä tuli, sitä yksinäisemmältä tuntui ja taas vaikeampi nukkua :( Noh..ensi yönä sitten enemmän- pakkokin :D

Ensin olisi tarkoitus mennä terkkariin verikokeisiin, aika on varattu klo 9.50 ja istuskella pitää kai vartti että verenpaine tasaantuu. Jep. Mennään sillä. Sitten suoraan Tampereelle verenluovutukseen ja sieltä taas suoraan Kädentaidonmessuille siskon ja hänen poikiensa kanssa. Yleensä messuilla on mukana ollut oma poika, nyt on isäviikko ja ihan outoa lähteä ilman lasta. Miko on kulkenut mukana muistaakseni 2- vuotiaasta lähtien, alussa kiinnitin narulla pojan kiinni itseeni ettei häviä ihmisvilinässä :D (ihan oli muuten tarpeeseen..) Siellä me mentiin naru hänen vyötäröltään minun vyötärölle :D Hurjan hienosti jaksoi poika aina kulkea mukana!! Mutta hänen jaksamisen mukaan siellä tietenkin liikuttiinkin :) Välillä käytiin syömässä ja kahvittelemassa. No, nyt tänä vuonna tilanne on toinen.

 

Illalla on tarkoitus käydä Jarilla.